Автор Тема: Безкоштовний хостинг  (Прочитано 3959 раз)

Zed

  • Гість
Безкоштовний хостинг
« : 2015-09-12, 13:12:03 »
Доброго дня, шановні читачі, сьогодні ми розкриємо важку та у той же час актуальну тему вибору хостинг-провайдера. Останнім часом серед населення країн СНД з'явилось все більше користувачів інтернету. Трафіки інтернет-провайдерів зростають в арифметичній прогресії та вже сьогодні практично у кожній хаті та кожному телефоні є вихід до всесвітньої мережі під назвою інтернет. Таке зростання трафіку звісно не лишається безслідним та інтернет проекти на які цей трафік приходить зростають немов гриби після дощу. Лише згадайте якою інтернет-мережа була якихось 5-7 років тому. Тоді в інтернеті ще не було такої кількості порталів з новинами, ніхто не знав що таке торрент, та й найпопулярніший у наш час пошуковий запит – "дивитись онлайн" не був таким поширеним.


В інтернеті щодня з'являється все більше і більше сайтів та в першу чергу це пов'язано з виходом споживачів до мережі. На сьогоднішній день, якщо у крамниці, кафе, ресторану, заводу, консалтингової компанії або навіть  найближчої булочної за кутком не має власної сторінки в інтернеті, хоча б сайту-візитки або іншої стартової сторінки (landing page), то величезна частина потенціальних клієнтів ніколи до них не завітають та навіть знати не будуть про існування їх бізнесу. У зв'язку із цим, з'являється все більше компаній та спеціалістів-фрилансерів, що готові написати для Вас персональний сайт для будь-яких потреб, а у зв'язку з високою конкуренцією у цій сфері, ціни на подібні послуги падають та стають доступними абсолютно для всіх. Сьогодні багато фрилансерів готові зробити для Вас односторінковий сайт всього за 500 грн. (що складає приблизно 21,75$) За таких низьких цін, я вважаю, що лендінг має бути в кожного.


І де ж розміщуються всі ці інтернет-крамниці, сайти-візитки, лендінги та всі інші проекти, спитаєте Ви? Звісно ж на хостигу! Для збереження інформації в "інтернеті" використовується реальне, фізично існуюче залізо, тобто сервер на якому й зберігається вся інформація, яку Ви тримаєте в інтернеті. Саме на серверах зберігаються всі фільми, які Ви переглядаєте в інтернеті або завантажуєте на локальний комп'ютер, статті, які ви читаєте (в тому числі й ця), фотографії, музика, сайти, та все інше, що існує в мережі. Тому, чим більше інформації з'являється в мережі, тим більше її стає на сервері та місткість самих серверів стає дедалі об'ємнішою, та й сама кількість їх стрімко росте. Сервери (хостинги) бувають як з оплатним розміщенням інформації, так й з безкоштовним. Наша стаття присвячена саме безкоштовним хостингам, тому далі мова піде саме про них.



Головна перевага безкоштовного хостингу, як не дивно полягає саме в тому, що він безкоштовний, і в порівнянні з цією перевагою блякнуть всі інші недоліки. Серед великої кількості безкоштовних хостингів, стає все важче обрати стабільний, гарний та дійсно безкоштовний хостинг для роботи над проектами. Сьогодні ми анонсуємо один з найкращих безкоштовних хостингів європейської якості, ZZZ.COM.UA


Гарний він у першу чергу тому, що на ньому відсутня набридлива реклама. Також цей хостинг дуже простий в користуванні, та навіть тим користувачам, що не мають великого досвіду, не буде складно інтуїтивно зрозуміти, як завантажити сайт та обрати персональне доменне ім'я для Вашого проекту.

Другим, та не менш важливою перевагою цього хостингу є надання безкоштовного доменного імені для Вашого проекту. Як же часто безвідповідальні хостинг провайдери ошукують своїх відвідувачів тим, що надають безкоштовний хостинг, а доменне ім'я є платним та має бути придбане саме в цього провайдера. Ще гірша ситуація складається, коли Ви нарешті обрали для свого сайту красиве доменне ім'я, наприклад: novosti.com, а провайдер вже зареєстрував його для себе, а потім починає вимагати з Вас плату за його використання на його сервері, а щоб придбати Ваше доменне ім'я, та перейти до іншого хостингу, взагалі вимагає зависоку для вас ціну. Так ось, на бескоштовному хостингу ZZZ.COM.UA такого не буде! Тут все просто та прозоро – "безкоштовний хостинг" означає, що він безкоштовний в усьому, також й у наданні безкоштовного доменного іменні. Ви можете вільно обрати унікальне та персонально Ваше доменне ім'я у доменних зонах zzz.com.ua, adr.com.ua  та  kl.com.ua

Третьою за рахунком, але не за важливістю перевагою хостингу ZZZ.COM.UA є надання Вам двох безкоштовних поштових скриньок для Вашого проекту, що дуже зручно тому, що для зв'язку з відвідувачами Вашого сайту Вам не доведеться шукати та спеціально реєструвати сторонню поштову скриньку. Погодьтесь зручно, коли все знаходиться поблизу, в одному місці та завжди під рукою, а коли ви працюєте не з одним, а з декількома проектами, ця перевага є незамінною, щоб не заплутатись у e-mail-ах своїх проектів!

Також Ви отримуєте й інші переваги при роботі з безкоштовним хостингом ZZZ.COM.UA, серед яких – доступ до панелі адміністрування, що значно полегшить Вам роботу з файлами, автоматизоване встановлення популярних систем управління сайтом з підтримкою баз даних MySQL та SQLite, необмежене перевантаження даних, детальна статистика відвідувань та інші переваги, які створені щоб значно полегшити Ваше життя!


У підсумку, хотілося б підкреслити, що остаточний вибір звісно ж за Вами, однак будьте уважні та обережні при виборі безкоштовного хостингу. Уважно прочитайте на сайті провайдера всі умови, на яких Вам надається послуга безкоштовного хостингу та зробіть правильний вибір. Нам не просто просувати наш безкоштовний хостинг ZZZ.COM.UA ще й тому, що наші конкуренти як правило в першу чергу намагаються заробити на кожному відвідувачі шляхом обману, а через це довіра людей до безкоштовних хостингів стрімко падає. Ми поважаємо наших клієнтів, а тому в першу чергу стараємось надати Вам гарний, простий та зручний продукт.