Автор Тема: Зміна мови  (Прочитано 7552 раз)

Offline Tworetz

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Karma: 0
Зміна мови
« : 2008-04-10, 09:51:24 »
Преблема така: Ненароком відключив англійську мову і перезагрузив компютер, а логін і пароль на англійські  ::) . Як повернути англійську і ввійти в систему, залишилась тільки українська розкладка  >:( .

AZCat

  • Гість
Re: Зміна мови
« Reply #1 : 2008-04-10, 16:41:51 »
а яким чином відключив якщо не секрет?...

Offline Tworetz

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Karma: 0
Re: Зміна мови
« Reply #2 : 2008-04-11, 12:23:33 »
Зайшов в локалізацію щоб добавити мову і повторно нажав на en, все. Мову я вже добавив, але разом з мовою зникло переключання мов. Не можу ніяк знайти де її поставить, стандартні комбінації не працюють.

AZCat

  • Гість
Re: Зміна мови
« Reply #3 : 2008-04-11, 14:42:50 »
нажмеш Alt-Ctrl-F1 - там en працює?

Offline maranoid

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Karma: 0
Re: Зміна мови
« Reply #4 : 2008-10-04, 12:25:40 »
Для перемикання мови треба зробити секцію "InputDevice" на кшталт цієї:
Код: [Select]
Section "InputDevice"
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "kbd"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc104"
# Option "XkbVariant" ",winkeys"
Option "XkbLayout" "us,ru(winkeys),ua(winkeys)"
Option "XkbOptions" "grp:ctrl_shift_toggle,grp_led:scroll"
EndSection

Offline TjRus

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Karma: 0
Re: Зміна мови
« Reply #5 : 2009-03-20, 10:19:32 »
у меня такая же штука, кроме русского ничего не пашет, в локализацыи пытался менять на англ, но не меняется... посоветуйте что сделать, плиз)

Offline merry_roger

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 47
  • Karma: 0
Re: Зміна мови
« Reply #6 : 2009-11-02, 18:49:29 »
Всім привіт, така бага виникла після оновлення до версії 9.10, встановлені розкладки клавіатури: англійська за змовчанням, німецька, українська, російська, були, після перезапуску системи отримую дві англійські, російську, українську, після зміни на попередні настройки тримаються до перезапуску системи, баг системи? якщо так то куди можна відписати про знайдену проблему  :)

Offline MFX

  • Full Member
  • ***
  • Повідомлень: 175
  • Karma: 4
Re: Зміна мови
« Reply #7 : 2009-11-03, 18:57:28 »
Я б радив видалити всі, що є і відповідно знову їх додати не використовуючи старі конфіги. В мене щось подібне було.

Offline merry_roger

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 47
  • Karma: 0
Re: Зміна мови
« Reply #8 : 2009-11-04, 18:37:01 »
Дякую, допомогло... Я вже всі конфіги встиг перелопатити...  :)

AlIhor

  • Гість
Re: Зміна мови
« Reply #9 : 2009-11-09, 11:15:47 »
У мене був такий етап, що я видалив 2гу анґлійську, котра не за замовчуванням, але тоді вона з’явилася знову. Тоді я видалив замовчувану - і все без проблем тепер.