Автор Тема: Ubuntu+KDE vs Kubuntu  (Прочитано 4519 раз)

Offline Ailandar

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Karma: 0
    • Ubuntu Wiki
Ubuntu+KDE vs Kubuntu
« : 2008-07-03, 20:37:19 »
Друзі, таке запитання. Наперед прошу вибачення, якщо воно дурне.
Майже рік користуюсь на основному компі Kubuntu 7.10 -> 8.04. Але почув думку, що набагато краще і стабільніше працювати в Ubuntu з встановленим поверх нього KDE. Мовляв, Kubuntu розробляє одна людина, а Ubuntu - ціла команда, тому остання краща. Є у когось досвід в даному питанні? Що порадите?

(Відповідь "Якщо все працює стабільно, то нічого не міняй", не підходить. У мене старий комп згорів, завтра зберуть новий. Старий був Pentium D 32-бітний, новий - Athlon 64-бітний, і я хочу систему теж 64-бітну поставити, тому перевстановлювати все одно буду. Тільки от на що?)

Offline swift

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Повідомлень: 549
  • Karma: 7
Re: Ubuntu+KDE vs Kubuntu
« Reply #1 : 2008-07-03, 22:13:50 »
Kubuntu це та ж ubuntu тільки з KDE так що її також розробляє ціла команда, а не одна людина.

Різниці між i386 та amd64 немає ніякої, якщо в тебе пам'яті буде менше 4 Гб, якщо пам'яті більше 4Гб то потрібно встановлювати amd64.
/dev/null > /dev/snd

AZCat

  • Гість
Re: Ubuntu+KDE vs Kubuntu
« Reply #2 : 2008-07-04, 09:10:52 »
Різниці між i386 та amd64 немає ніякої,

ага.. розкажіть це моєму Athlon X2...

Offline swift

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Повідомлень: 549
  • Karma: 7
Re: Ubuntu+KDE vs Kubuntu
« Reply #3 : 2008-07-04, 11:37:58 »
причому тут CPU, мова йде про пакети та ОС, про те що наприклад встановити mysql-i386 та mysql-amd64 на твій Athlon X2
різниці ти не побачиш.
/dev/null > /dev/snd

AZCat

  • Гість
Re: Ubuntu+KDE vs Kubuntu
« Reply #4 : 2008-07-04, 13:03:21 »
причому тут CPU, мова йде про пакети та ОС, про те що наприклад встановити mysql-i386 та mysql-amd64 на твій Athlon X2
різниці ти не побачиш.

ставив Debian i386 (систему) -- результат -- тормозить все нереально...
amd64 -- все відмінно...
пакети може й ставляться (не пробував), але ос вцілому -- тормозить..
PS на інтеловськи процессори ставиться i386 без питань і проблем (в знайомого стоїть і все нормально), на AMD-шні проци -- краще, імхо, не ставити...