Автор Тема: continuum  (Прочитано 4943 раз)

Offline swift

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Повідомлень: 549
  • Karma: 7
continuum
« : 2008-02-11, 23:09:07 »
Пам'ятаю в 2000 році в КПІ рубались общагою в continuum.

http://wine.getcontinuum.com/
/dev/null > /dev/snd

Offline Max UA

  • Full Member
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Karma: 0
Re: continuum
« Reply #1 : 2008-06-27, 18:20:13 »
До речі...
Я спробував інсталювати цю гру. Навіть на робочому столі маю іконку для запуску. Але нічого не запускається для запуску.
Правда, в момент інсталяції, мені прийшлось ігнорувати інсталяцію на диск C, бо такого диску не існує. В мене є один тільки Linux!

Offline Max UA

  • Full Member
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Karma: 0
Re: continuum
« Reply #2 : 2008-06-27, 23:02:35 »
З другої спроби інсталяції вже не потрібно вже було нічого ігнорувати. ;D
Але при спробі запуску цієї програми, іконкою на робочому столі, нічого не виконується... От тільки процесор чимось завантажується... майже на 90%. Але що робить не зрозуміло, тільки використовує енергоресурси, але іграшки я не бачу! :o

Offline Max UA

  • Full Member
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Karma: 0
Re: continuum
« Reply #3 : 2008-06-27, 23:09:04 »
Нарешті зявився хоч якийсь напис! :D
Fatal error 0000016a.

Offline swift

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Повідомлень: 549
  • Karma: 7
Re: continuum
« Reply #4 : 2008-06-28, 00:23:10 »
запустилась вона в мене з першого разу.
/dev/null > /dev/snd

Offline Max UA

  • Full Member
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Karma: 0
Re: continuum
« Reply #5 : 2008-06-28, 10:52:14 »
запустилась вона в мене з першого разу.
А може в мене та сама проблема що і в Windows? Багато іграшок не хочуть запускатися, бо більшість виробників роблять іграшки тільки під відеокарти від ATI & Nvidea. Але не всі виробники про це чесно попереджають!

Offline Max UA

  • Full Member
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Karma: 0
Re: continuum
« Reply #6 : 2008-06-28, 21:41:59 »
Все запрацювало коли, згідно другої інструкції, встановив патч на wine.
Але ще і в настройках  wine потрібно було вказати режим віртуальної емуляції в вікні.