Останні повідомлення

Сторінок: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
41
Всем привет,
Подскажите пожалуйста как узнать в Kubuntu14 пропуcкную способность шины для ноутбука GP70 2PE Leopard
http://www.msi.com/product/notebook/GP70-2PE-Leopard.html#hero-specification

Вопрос связан с тем что хочу выбрать себе ssd, у которого есть параметры
скорость чтения и скорость записи измеряемый в МБ на секунду
и нет смысла покупать ssd  с этими параметрами выше пропуcкной способности шины.
hardinfo иди какой другой софт это показывает?
Есть также на разделах винда с эверестом - но там я этой инфы также не нашел...

  Спасибо!
42
Адміністрування / Re: подключить интернет под kubuntu 14
« Остання відповідь від Гусак Ігор 2016-01-14, 11:36:36 »
Навіть, якщо провайдер і не чув про Убунту, то могли хоча б налаштувати маршрутизатор на постійне підключення.
43
Адміністрування / Re: подключить интернет под kubuntu 14
« Остання відповідь від gentleman 2016-01-09, 20:07:21 »
Я б порадив змінити провайдера. "Спеціаліст", який не чув про Убунту - це вже підозріло
44
Если есть возможность загрузиться с флешки, то попробуйте войдя в Убунту  запустить приложение Gparted, открыть вкладку "Устройство" и выбрать "Создать таблицу разделов" https://yadi.sk/i/trX8NCvhmZCqB (Если не жаль всех данных на диске, ибо всё уничтожиться). После этого создайте заново нужные разделы и установите заново систему в созданные разделы. И, на всякий случай? скиньте, пожалуйста, ссылку на видео.
45
Добрый вечер!!

 Первый раз в своей жизни захотел установить Ubuntu, до этого всегда была винда. Ну я как умный парень сделал загрузочную флэшку с Ubuntu и начал установку. При установке мне предложили разбить винт на разделы, я недолго думая загуглил и нашел видео как это делать.
 Урок был таковым:

1. Создаем первичный swap раздел (4500 mb)
2. Создаем первичный корневой раздел EXT4 (40000 mb)
3. Создаем первичный раздел HOME   EXT4 (300000 mb)

Далее все было прекрасно, установочка прошла гладко.После установки предложили перезагрузку....
Перезагрузка вышла печалькой, винт перестал грузится, в биос не могу зайти ну если только винт отключить...
Короче был у меня еще один винт, сделал тоже самое с установкой ubuntu...пришла к винту таже беда...

выскакивает ошибка

ultra dma mode-5, S.M.A.R.T. Capable and Status OK

Вопрос-что делать???
46
Адміністрування / подключить интернет под kubuntu 14
« Остання відповідь від mstdmstd 2015-11-24, 20:28:06 »
Всем привет,

У меня новый провайдер https://www.tvnet.if.ua/
Спецы от этой конторы подключили интернет к виндам 8.
Подключение напрямую - без указания маски, пароля итд.
Суказали что про убунту они ничего не знают...

Мои попытки подключить интернет под kubuntu 14 провалились.
Всписке сетевых подключений появился новый пункт - но не конектится...
Я просматрел логи - ничего не нашел
Где, что искать?

У меня случилась ошибка, что при входе в систему не подключились жесткие диски - при этом интернет работал...

Может ли быть что одна из работающих служб косячит? Как проверить ?
Посоветуйте, как подключить интернет ?
47
всяка всячина / Mozilla Firefox
« Остання відповідь від Zed 2015-09-13, 11:47:46 »
Безкоштовний хостинг ZZZ.COM.UA підготував для Вас ще один анонс свіжих новин зі світу веб-розробки. В цій статті мова піде про Mozilla Firefox.

У  Mozilla з'явились гарні новини для розробників, які використовують Firefox. Зовсім нещодавно компанією було введено API WebExtensions, який є сумісним з Chrome та Opera, і це означає, що розробники можуть створювати рішення, які будуть працювати у різних браузерах.

Mozilla каже, що часто чує від розробників, що вони хочуть працювати з крос-браузерними розробками, а тому щоб стати ближчими до розробників, той же код має працювати на різних браузерах заснованих на різних браузерах, заснованих на стандартах “comprehensive documentation”.

Кев Нідхем з Mozilla пише:

Для цього ми реалізуємо новий, Blink-сумісний API у Firefox нід назвою WebExtensions. Код Extensions написаний для Chrome, Opera, та можтиво у майбутньому для Microsoft Edge буде працювати у Firefox з деякими змінами, як WebExtension. Цей сучасний та JavaScript – орієнтований API, має ряд переваг, серед яких підтримка мульти процесінгових браузерів за замовченням, а також знижений ризик не компільованих доповнень та недоброякісних програм.


WebExtensions буде схожим на інші доповнення Firefox; вони будуть підписані як Mozilla, та виявляється через addons.mozilla.org (АМО) або через веб-сайт розробника. З цього API розробники додатків мають можливість зробити тойй же самий додаток, але доступний для Firefox та Chrome, а також з мінімальною кількістю змін запакувати його для кожної платформи.

WebExtensions доступний у попередній версії для Firefox 42 Developer Edition.
У доповнення до цього, Mozilla презентує безпечну та швидку мульти пресову версію Firefox with Electrolysis. Вона також потребує, щоб всі разширення були валідними та зареєстрованими у Mozilla Firefox, починаючи з 41. Це будуть продукти, що компроментують додатки, що розробляються на XPCOM та XUL.

Заходьте на наш безкоштовний хостинг ZZZ.COM.UA
48
всяка всячина / Android 6.0 – Marshmallow
« Остання відповідь від Zed 2015-09-13, 09:53:57 »
Компанія Google анонсувала фінальну версію реліза М для платформи Android, яка вперше була запущена у травні. На цей час компанія презентувала офіційну версію Android 6.0 SDK та відкрила можливість публікувати у Google Play додатки орієнтовані на новий, 23 рівень API.

Нова версія платформи Android 6.0 отримала назву marshmallow, що означає м'який зефір, схожий за консистенцією на губку, який є дуже популярним у США. До речі всі платформи Android, починаючи з 1,5 мають назву різноманітних солодощів, так 1.5 – це Cupcake ("кекс"), 1.6 Donut ("пончик"), 2.0/2.1 Eclair ("еклер" чи "глазур"), 2.2 Froyo (скорочення від "заморожений йогурт"), 2.3 Gingerbread ("імбирний пряник"), 3.0 Honeycomb ("медові соти"), 4.0 Ice Cream Sandwich ("брикет морозива"), 4.1/4.2/4.3 Jelly Bean ("желейна цукерка"), 4.4 KitKat (на честь бренду шоколадних батончиків), 5.0/5.1 Lollipop ("льодяник на палиці"), и на сам кінець 6.0 Marshmallow ("зефірка").

Ось що сама компанія Google каже про нову платформу у своєму блозі:

"Фінальна версія Android 6.0 SDK вже доступна для завантаження у SDK менеджері Android Studio. Поряд з Android 6.0 SDK Ви маєте доступ до останньої версії Android API та оновленим матеріалам для розробників, тому ви вже можете орієнтувати проекти на API 23. Після завантаження Android 6.0 SDK до Android Studio, оновіть свій проект до 23 версії API та Ви зможете тестувати свої додатки на новій платформі. Також Ви можете оновити свій додаток орієнтуючись на 23 версію SDK для того, щоб протестувати такі нововведення 23 версії API, як авто відновлення та робота з розширеннями для додатків.

Разом з випуском Android 6.0 SDK, ми оновили Android Support Libruary до 23 версії. Нова бібліотека підтримки Android значно полегшує інтеграцію багатьох платформ API, таких як розширення та підтримка відбитків пальців у формі зворотної сумісності. Цей реліз містить декілька нових бібліотек підтримки, таких як: оригінальні таблиці, проценти, рекомендації, preference-v7, preference-v14, а також preference-leanback-v17".

Нова версія Android увібрала в себе оновлення для роботи з розширеннями, користувацьким інтерфейсом та покращеннями можливостей поведінки. API для відбитків пальців також піддалося змінам у частині покращення звітів про помилки, реєстрації самих відбитків пальців та покращення розпізнання відбитків.

Запуск Marshmallow для користувачів відбудеться восени цього року, коли Google Play Market буде оновлюватись, тому Android 6.0 SDK скоро буде доступний для всіх та оновить інтерфейси нових моделей гаджетів.

Статтю переведено та підготовлено безкоштовним хостингом ZZZ.COM.UA
Розміщуйте Ваші проекти у нас абсолютно безкоштовно!
49
всяка всячина / Добрі новини для Всіх, хто полюбляє WhatsApp!
« Остання відповідь від Zed 2015-09-13, 08:44:32 »
Нарешті WhatsApp запускає IOS-сумісну веб-версію свого популярного додатка обміну повідомленніми. Пвсля запуску самого додатка у січні, користувачі платформ Android , Windows Phone, BlackBerry та пристроїв Nokia були безмежно задоволені роботою WhatsApp. Однак, через те що запуск проекту був обмеженим щодо  платформи Apple, користувачі iPhone увесь цей час залишались за бортом.

Нещодавно власники Facebook нарешті усунули цей недолік та надали користувачам IOS можливість користуватись додатком WhatsApp. Для того, щоб розпочати роботу з додатком, користувачам iPhone необхідно оновити iOS та впевнетись, що "WhatsApp Web" з'явився у налаштуваннях платформи. Далі потрібно зайти на сайт web.whatsapp.com зі свого ПК, натиснувши на WhatsApp Web додаток на своєму iPhone та сканувати QR-код, який буде показано на екрані ПК.

Статтю переведено та підготовлено безкоштовним хостингом ZZZ.COM.UA
Розміщуйте Ваші проекти у нас абсолютно безкоштовно!
50
всяка всячина / Безкоштовний хостинг
« Остання відповідь від Zed 2015-09-12, 13:12:03 »
Доброго дня, шановні читачі, сьогодні ми розкриємо важку та у той же час актуальну тему вибору хостинг-провайдера. Останнім часом серед населення країн СНД з'явилось все більше користувачів інтернету. Трафіки інтернет-провайдерів зростають в арифметичній прогресії та вже сьогодні практично у кожній хаті та кожному телефоні є вихід до всесвітньої мережі під назвою інтернет. Таке зростання трафіку звісно не лишається безслідним та інтернет проекти на які цей трафік приходить зростають немов гриби після дощу. Лише згадайте якою інтернет-мережа була якихось 5-7 років тому. Тоді в інтернеті ще не було такої кількості порталів з новинами, ніхто не знав що таке торрент, та й найпопулярніший у наш час пошуковий запит – "дивитись онлайн" не був таким поширеним.


В інтернеті щодня з'являється все більше і більше сайтів та в першу чергу це пов'язано з виходом споживачів до мережі. На сьогоднішній день, якщо у крамниці, кафе, ресторану, заводу, консалтингової компанії або навіть  найближчої булочної за кутком не має власної сторінки в інтернеті, хоча б сайту-візитки або іншої стартової сторінки (landing page), то величезна частина потенціальних клієнтів ніколи до них не завітають та навіть знати не будуть про існування їх бізнесу. У зв'язку із цим, з'являється все більше компаній та спеціалістів-фрилансерів, що готові написати для Вас персональний сайт для будь-яких потреб, а у зв'язку з високою конкуренцією у цій сфері, ціни на подібні послуги падають та стають доступними абсолютно для всіх. Сьогодні багато фрилансерів готові зробити для Вас односторінковий сайт всього за 500 грн. (що складає приблизно 21,75$) За таких низьких цін, я вважаю, що лендінг має бути в кожного.


І де ж розміщуються всі ці інтернет-крамниці, сайти-візитки, лендінги та всі інші проекти, спитаєте Ви? Звісно ж на хостигу! Для збереження інформації в "інтернеті" використовується реальне, фізично існуюче залізо, тобто сервер на якому й зберігається вся інформація, яку Ви тримаєте в інтернеті. Саме на серверах зберігаються всі фільми, які Ви переглядаєте в інтернеті або завантажуєте на локальний комп'ютер, статті, які ви читаєте (в тому числі й ця), фотографії, музика, сайти, та все інше, що існує в мережі. Тому, чим більше інформації з'являється в мережі, тим більше її стає на сервері та місткість самих серверів стає дедалі об'ємнішою, та й сама кількість їх стрімко росте. Сервери (хостинги) бувають як з оплатним розміщенням інформації, так й з безкоштовним. Наша стаття присвячена саме безкоштовним хостингам, тому далі мова піде саме про них.



Головна перевага безкоштовного хостингу, як не дивно полягає саме в тому, що він безкоштовний, і в порівнянні з цією перевагою блякнуть всі інші недоліки. Серед великої кількості безкоштовних хостингів, стає все важче обрати стабільний, гарний та дійсно безкоштовний хостинг для роботи над проектами. Сьогодні ми анонсуємо один з найкращих безкоштовних хостингів європейської якості, ZZZ.COM.UA


Гарний він у першу чергу тому, що на ньому відсутня набридлива реклама. Також цей хостинг дуже простий в користуванні, та навіть тим користувачам, що не мають великого досвіду, не буде складно інтуїтивно зрозуміти, як завантажити сайт та обрати персональне доменне ім'я для Вашого проекту.

Другим, та не менш важливою перевагою цього хостингу є надання безкоштовного доменного імені для Вашого проекту. Як же часто безвідповідальні хостинг провайдери ошукують своїх відвідувачів тим, що надають безкоштовний хостинг, а доменне ім'я є платним та має бути придбане саме в цього провайдера. Ще гірша ситуація складається, коли Ви нарешті обрали для свого сайту красиве доменне ім'я, наприклад: novosti.com, а провайдер вже зареєстрував його для себе, а потім починає вимагати з Вас плату за його використання на його сервері, а щоб придбати Ваше доменне ім'я, та перейти до іншого хостингу, взагалі вимагає зависоку для вас ціну. Так ось, на бескоштовному хостингу ZZZ.COM.UA такого не буде! Тут все просто та прозоро – "безкоштовний хостинг" означає, що він безкоштовний в усьому, також й у наданні безкоштовного доменного іменні. Ви можете вільно обрати унікальне та персонально Ваше доменне ім'я у доменних зонах zzz.com.ua, adr.com.ua  та  kl.com.ua

Третьою за рахунком, але не за важливістю перевагою хостингу ZZZ.COM.UA є надання Вам двох безкоштовних поштових скриньок для Вашого проекту, що дуже зручно тому, що для зв'язку з відвідувачами Вашого сайту Вам не доведеться шукати та спеціально реєструвати сторонню поштову скриньку. Погодьтесь зручно, коли все знаходиться поблизу, в одному місці та завжди під рукою, а коли ви працюєте не з одним, а з декількома проектами, ця перевага є незамінною, щоб не заплутатись у e-mail-ах своїх проектів!

Також Ви отримуєте й інші переваги при роботі з безкоштовним хостингом ZZZ.COM.UA, серед яких – доступ до панелі адміністрування, що значно полегшить Вам роботу з файлами, автоматизоване встановлення популярних систем управління сайтом з підтримкою баз даних MySQL та SQLite, необмежене перевантаження даних, детальна статистика відвідувань та інші переваги, які створені щоб значно полегшити Ваше життя!


У підсумку, хотілося б підкреслити, що остаточний вибір звісно ж за Вами, однак будьте уважні та обережні при виборі безкоштовного хостингу. Уважно прочитайте на сайті провайдера всі умови, на яких Вам надається послуга безкоштовного хостингу та зробіть правильний вибір. Нам не просто просувати наш безкоштовний хостинг ZZZ.COM.UA ще й тому, що наші конкуренти як правило в першу чергу намагаються заробити на кожному відвідувачі шляхом обману, а через це довіра людей до безкоштовних хостингів стрімко падає. Ми поважаємо наших клієнтів, а тому в першу чергу стараємось надати Вам гарний, простий та зручний продукт.
Сторінок: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10