Автор Тема: Mozilla Firefox  (Прочитано 3886 раз)

Zed

  • Гість
Mozilla Firefox
« : 2015-09-13, 11:47:46 »
Безкоштовний хостинг ZZZ.COM.UA підготував для Вас ще один анонс свіжих новин зі світу веб-розробки. В цій статті мова піде про Mozilla Firefox.

У  Mozilla з'явились гарні новини для розробників, які використовують Firefox. Зовсім нещодавно компанією було введено API WebExtensions, який є сумісним з Chrome та Opera, і це означає, що розробники можуть створювати рішення, які будуть працювати у різних браузерах.

Mozilla каже, що часто чує від розробників, що вони хочуть працювати з крос-браузерними розробками, а тому щоб стати ближчими до розробників, той же код має працювати на різних браузерах заснованих на різних браузерах, заснованих на стандартах “comprehensive documentation”.

Кев Нідхем з Mozilla пише:

Для цього ми реалізуємо новий, Blink-сумісний API у Firefox нід назвою WebExtensions. Код Extensions написаний для Chrome, Opera, та можтиво у майбутньому для Microsoft Edge буде працювати у Firefox з деякими змінами, як WebExtension. Цей сучасний та JavaScript – орієнтований API, має ряд переваг, серед яких підтримка мульти процесінгових браузерів за замовченням, а також знижений ризик не компільованих доповнень та недоброякісних програм.


WebExtensions буде схожим на інші доповнення Firefox; вони будуть підписані як Mozilla, та виявляється через addons.mozilla.org (АМО) або через веб-сайт розробника. З цього API розробники додатків мають можливість зробити тойй же самий додаток, але доступний для Firefox та Chrome, а також з мінімальною кількістю змін запакувати його для кожної платформи.

WebExtensions доступний у попередній версії для Firefox 42 Developer Edition.
У доповнення до цього, Mozilla презентує безпечну та швидку мульти пресову версію Firefox with Electrolysis. Вона також потребує, щоб всі разширення були валідними та зареєстрованими у Mozilla Firefox, починаючи з 41. Це будуть продукти, що компроментують додатки, що розробляються на XPCOM та XUL.

Заходьте на наш безкоштовний хостинг ZZZ.COM.UA