Добридень усім!
Власне сабж.
Чи бачив (користвується) хто подібним сервісом? Чи є такий деінде в Інтернеті? Хто чим перекладає?
Я досі
перекладав безпосередньо в Лончпаді.
Але якщо такого сервісу нема, то я б хотів його створити на основі веб-інтерфейсу.
Ідея така:
1. Інтерфейс майже такий, як і у Лончпаді.
2. Користувач завантажує собі на комп'ютер РО-файл (отримує по пошті з Лончпаду)
3. Зайшовши на цей сервіс - він завантажує цей РО-файл туди, після чого в полях бачить ті ж самі рядки перекладу, що й у Лончпаді.
4. Головна особливість сервісу - пропонується готовий переклад як варіант, або можна користуючись ним (або не користуючись) створити свій варіант перекладу (власне так, як і у Лончпаді). Переклад буде формуватися за допомогою онлайнового сервісу
Google Translate (є кращі?).
5. Якщо користувач зареєстрований (мають право реєстрації лише члени
певної групи Лончпаду), то у серед варіантів перекладу будуть його раніше зроблені переклади за допомогою цього сервісу та переклади інших користувачів сервісу.
6. Після перекладу є можливість все зберегти у файл та запропонувати його назад для Лончпаду.
Найбільш основним плюсом цього сервісу буде можливість експрес-перекладу. (Хочу перегнати росіян

)
З мінусів - те, що гугл недосконалий. Але все ж він знає немало. Краще маленький крок, ніж ніякого. А також непогано було б мати серед варіантів перекладу - переклади, зроблені на самому ж Лончпаді.
Наче все. Що думаєте з цього приводу? Буду радий отримати будть-які коментарії, особливо конструктивну критику.