Автор Тема: Допоможіть! Не працює звук!!!  (Прочитано 4981 раз)

Offline zibert

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Karma: 0
Доброго дня всім! Не працює звук на тв тюнері Acorp 134F, що я тільки не робив, запарився вже.В мене не аналогове, а цифрове телебачення (ВОля Кабель), і тому в ТівіТаймі відео показуеться через Сomposite.Тюнер зєднаний з звуковухой за допомогою кабеля.Мікшер клацав,все включав - не працюе звук  :( . Коли в мене була 2 роки назад десь, Кубунту 7/04 і було аналогове ТВ, то  все працювало..Допоможіть мені,адже я зайшов в тупік  :( Ось мої конфіги тв тюнера:
Цитувати
sudo kate /etc/modprobe.d/aliases

alias char-major-81 videodev
options i2c-algo-bit bit_test=1
options saa7134 card=35 tuner=38 i2c_scan=1 radio_nr=1
options tuner secam=d port2=0 port1=1

alias char-major-81-0 saa7134
alias char-major-81-1 off
alias char-major-81-2 off
alias char-major-81-3 off

Гуглив, пробував багато варіантів - результата нуль..

Offline Surzh

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Karma: 2
Re: Допоможіть! Не працює звук!!!
« Reply #1 : 2009-05-26, 21:33:17 »
lspci?

Offline zibert

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Karma: 0
Re: Допоможіть! Не працює звук!!!
« Reply #2 : 2009-05-27, 07:38:19 »
Цитувати
zibert@pacemakerness-glow:~$ lspci
00:00.0 RAM memory: nVidia Corporation MCP61 Memory Controller (rev a1)
00:01.0 ISA bridge: nVidia Corporation MCP61 LPC Bridge (rev a2)
00:01.1 SMBus: nVidia Corporation MCP61 SMBus (rev a2)
00:01.2 RAM memory: nVidia Corporation MCP61 Memory Controller (rev a2)
00:02.0 USB Controller: nVidia Corporation MCP61 USB Controller (rev a2)
00:02.1 USB Controller: nVidia Corporation MCP61 USB Controller (rev a2)
00:04.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP61 PCI bridge (rev a1)
00:05.0 Audio device: nVidia Corporation MCP61 High Definition Audio (rev a2)
00:06.0 IDE interface: nVidia Corporation MCP61 IDE (rev a2)
00:07.0 Bridge: nVidia Corporation MCP61 Ethernet (rev a2)
00:08.0 IDE interface: nVidia Corporation MCP61 SATA Controller (rev a2)
00:08.1 IDE interface: nVidia Corporation MCP61 SATA Controller (rev a2)
00:09.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP61 PCI Express bridge (rev a2)
00:0b.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP61 PCI Express bridge (rev a2)
00:0c.0 PCI bridge: nVidia Corporation MCP61 PCI Express bridge (rev a2)
00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration
00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map
00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller
00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control
01:09.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7134/SAA7135HL Video Broadcast Decoder (rev 01)
02:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce 8500 GT (rev a1)
zibert@pacemakerness-glow:~$


Offline Surzh

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Karma: 2
Re: Допоможіть! Не працює звук!!!
« Reply #3 : 2009-05-27, 08:02:32 »
Почитай: http://www.rtd.cn/swm/VFG73xx_Linux_SWM640020017A.pdf

может найдешь ответ.

Offline zibert

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Karma: 0
,
« Reply #4 : 2009-05-27, 12:51:40 »
нажаль, поки все марно  :-[

Offline zvolodymyr

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Karma: 0
Re: Допоможіть! Не працює звук!!!
« Reply #5 : 2009-07-10, 07:00:50 »
А хіба композит передає і відео і звук? ось коли у тебе була антена (аналоговий сигнал), то тв тюнер з цього сигналу видобував відео і звук та перезилав далі по описаній тобою схемі.
 
Тут, якщо я правильно тебе зрозумів, то є декодер Волі, з нього ти по композиту передаєш відео, а про звук забув, глянь на задню панель декодера, там повинен бути ще аудіо вихід (червоний і білий тюльпан), ось сигнал звідти треба кинути на лінійних вхід твоєї звукової картки замість кабеля від ТВ-тюнера, або, якщо є фізична можливість, на звуковий ВХІД на тв-тюнері.

Глянь і відпишися