Автор Тема: кодеки і пінгвін))  (Прочитано 4609 раз)

Offline Post Factum

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Karma: 0
кодеки і пінгвін))
« : 2009-06-06, 11:22:35 »
Я новий в рядах ,,Убунтушників,, в мене не хоче програвати відео і музика, каже що немає кодеків, де їх можна скачати?
І чи не можна заховати включений ,,Пінгвін,, без вікна, скажімо так як згортається аська в правому нижньому куті у віндовсі, ато на нижній панелі висить вкладка програми і заважає? ???

Offline Surzh

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Karma: 2
Re: кодеки і пінгвін))
« Reply #1 : 2009-06-06, 12:13:06 »
хай! ну що ж.. в Сінаптику шукаєшь по слову gstreamer та ставиш всі пакети, що містять в собі це слове.

Щодо Піджину.. я не дуже тебе зрозумів.. тому що в мене піджин згортається нормально без додаткових зусиль. Тільки треба пам'ятати, що трей у Гномі знаходиться на верхній панелі, а не на нижній.

Offline Post Factum

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Karma: 0
Re: кодеки і пінгвін))
« Reply #2 : 2009-06-06, 16:20:18 »

Offline Exo_Ist

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 51
  • Karma: 1
Re: кодеки і пінгвін))
« Reply #3 : 2009-06-06, 16:24:12 »
В терміналі:
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
 ;)

Offline Surzh

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Karma: 2
Re: кодеки і пінгвін))
« Reply #4 : 2009-06-06, 16:52:37 »
Post Factum, зазирни в програму "Система" - "Адміністрування" - "Менеджер пакетів Synaptic" та відкрий для себе новину, що тепер 99% софта не треба руками качати з нету, а просто необхідно поставити відмітки навроти потрібних пунктів

Пінгвін та Піджин це різні речі (як і ці слова :) ).. я поспішив, та прочитав, як "піджин"... я таки правильно прочитав чи ні?

Offline d3dxdll

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 16
  • Karma: 0
Re: кодеки і пінгвін))
« Reply #5 : 2009-06-17, 00:17:30 »
Наскільки я знаю варто тільки запустити файл як воно запропонує скачати потрібні пакети  :)

Offline zipchik

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Karma: -1
Re: кодеки і пінгвін))
« Reply #6 : 2009-08-05, 01:01:28 »
Настрой репы... и потом воспроизведи фаил, он предложыть скачать кодеки...