Автор Тема: Android 6.0 – Marshmallow  (Прочитано 4010 раз)

Zed

  • Гість
Android 6.0 – Marshmallow
« : 2015-09-13, 09:53:57 »
Компанія Google анонсувала фінальну версію реліза М для платформи Android, яка вперше була запущена у травні. На цей час компанія презентувала офіційну версію Android 6.0 SDK та відкрила можливість публікувати у Google Play додатки орієнтовані на новий, 23 рівень API.

Нова версія платформи Android 6.0 отримала назву marshmallow, що означає м'який зефір, схожий за консистенцією на губку, який є дуже популярним у США. До речі всі платформи Android, починаючи з 1,5 мають назву різноманітних солодощів, так 1.5 – це Cupcake ("кекс"), 1.6 Donut ("пончик"), 2.0/2.1 Eclair ("еклер" чи "глазур"), 2.2 Froyo (скорочення від "заморожений йогурт"), 2.3 Gingerbread ("імбирний пряник"), 3.0 Honeycomb ("медові соти"), 4.0 Ice Cream Sandwich ("брикет морозива"), 4.1/4.2/4.3 Jelly Bean ("желейна цукерка"), 4.4 KitKat (на честь бренду шоколадних батончиків), 5.0/5.1 Lollipop ("льодяник на палиці"), и на сам кінець 6.0 Marshmallow ("зефірка").

Ось що сама компанія Google каже про нову платформу у своєму блозі:

"Фінальна версія Android 6.0 SDK вже доступна для завантаження у SDK менеджері Android Studio. Поряд з Android 6.0 SDK Ви маєте доступ до останньої версії Android API та оновленим матеріалам для розробників, тому ви вже можете орієнтувати проекти на API 23. Після завантаження Android 6.0 SDK до Android Studio, оновіть свій проект до 23 версії API та Ви зможете тестувати свої додатки на новій платформі. Також Ви можете оновити свій додаток орієнтуючись на 23 версію SDK для того, щоб протестувати такі нововведення 23 версії API, як авто відновлення та робота з розширеннями для додатків.

Разом з випуском Android 6.0 SDK, ми оновили Android Support Libruary до 23 версії. Нова бібліотека підтримки Android значно полегшує інтеграцію багатьох платформ API, таких як розширення та підтримка відбитків пальців у формі зворотної сумісності. Цей реліз містить декілька нових бібліотек підтримки, таких як: оригінальні таблиці, проценти, рекомендації, preference-v7, preference-v14, а також preference-leanback-v17".

Нова версія Android увібрала в себе оновлення для роботи з розширеннями, користувацьким інтерфейсом та покращеннями можливостей поведінки. API для відбитків пальців також піддалося змінам у частині покращення звітів про помилки, реєстрації самих відбитків пальців та покращення розпізнання відбитків.

Запуск Marshmallow для користувачів відбудеться восени цього року, коли Google Play Market буде оновлюватись, тому Android 6.0 SDK скоро буде доступний для всіх та оновить інтерфейси нових моделей гаджетів.

Статтю переведено та підготовлено безкоштовним хостингом ZZZ.COM.UA
Розміщуйте Ваші проекти у нас абсолютно безкоштовно!