Автор Тема: Nokia+CdmaUA  (Прочитано 4738 раз)

Offline AnW

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Karma: 0
Nokia+CdmaUA
« : 2008-06-02, 08:34:53 »
Люди добрі допоможіть!!

Наразі маю телефон Нокіа 2125 підключений до оператора CDMAua

Даний телефон успышно визначився як USB-модем, але (!)
стрічка ініціалізації не підходить...

пише NO Carrier - немає несучої частоти, як я вже встиг взначити і не повинно бути (сдма не має несучої)

але проблему так і не вирішив

Для мене це досить критично, оскільки у мене другого інтернету і бути не може - природа квіточки і відсутність достойних комунікацій  :P

Offline maranoid

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Karma: 0
Re: Nokia+CdmaUA
« Reply #1 : 2008-06-02, 08:39:12 »
Спробуйте додати в ~/wvdial.conf - stupid mode = 1

Offline AnW

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Karma: 0
Re: Nokia+CdmaUA
« Reply #2 : 2008-06-02, 11:33:41 »
 ???  Тобто "режим дурня = так"

Це в тебе така вишукана манера образити чи що??!!

Offline maranoid

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Karma: 0
Re: Nokia+CdmaUA
« Reply #3 : 2008-06-02, 11:57:18 »
???  Тобто "режим дурня = так"

Це в тебе така вишукана манера образити чи що??!!
Хм... спочатку відкрий файл ~/.wvdial.conf, а потім ображайся.  :)
stupid mode - це режим ігнорування відсутності несучої.
« Останнє редагування: 2008-06-02, 12:00:52 від maranoid »

Offline AnW

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Karma: 0
Re: Nokia+CdmaUA
« Reply #4 : 2008-06-02, 12:07:20 »
Вибач, на роботі корпоративні пробуржуйскі масони недозволяють з Лінуксом працювати - програми шпигування за користувачем не діють  ;D

А вдома стоїть Runtu 2.0.1 і як вже писав без Інтернету  :'(

тож я в Убунту настройки лише в офлайні робитиму  :)

Offline AnW

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Karma: 0
Re: Nokia+CdmaUA
« Reply #5 : 2008-06-02, 12:13:11 »
Ще що мені вдалось вияснити:

Строка ініціалізації у мене була типова для дайл-апу
в СДМА вона П_Р_И_Н_Ц_И_П_О_В_О відрізняється

казахський Скайлінк СДМА - якщо форуми не брешуть - має робити взагалі без неї

мені радими ввести CRM=1; ... бла-бла-бла
теж не пішло...

Щодо до самих АТ команд, то вони раніше були типові, а на даний момент нажаль у різних виробників модемів суттєво різняться

Наразі шукаю когонебудь хто вже зміг зтоваришувати Ubuntu+Nokia(CdmaUA)

Offline maranoid

  • Jr. Member
  • **
  • Повідомлень: 64
  • Karma: 0
Re: Nokia+CdmaUA
« Reply #6 : 2008-06-02, 12:28:42 »
Ще тут є схожа тема:
http://forum.ubuntu.ru/index.php?topic=28903.0

Offline AnW

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Karma: 0
Re: Nokia+CdmaUA
« Reply #7 : 2008-06-02, 13:08:11 »
Щиро дякую!!

Як я зрозумів - оптимально використати Мастдай як хелп по пошуку строки ініціалізації

Для ПіплНет, МТС и тд хелпи вже находив, але вони для ЄВДО-СДМА, а у мене точно не ЄВДО.

Отже візьму на озброєння приведений топік!!

Щераз дякую!

Обовязково відпишу вийшло чи ні - може комусь ще знадобиться  8)

Offline rlepish

  • Newbie
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Karma: 0
Re: Nokia+CdmaUA
« Reply #8 : 2008-11-17, 23:15:03 »
Люди добрі допоможіть!!

Наразі маю телефон Нокіа 2125 підключений до оператора CDMAua

Доброго дня.

у мене аналогічний оператор і телефон.

підключитись допомогла стаття "Настройка модема. pppd демон."
http://easylinux.ru/node/143

запрацювало з першої спроби :)